Deprecated: Return type of HM\BackUpWordPress\CleanUpIterator::accept() should either be compatible with FilterIterator::accept(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /var/www/vhosts/boemmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 456
DJ Jean – Gekkenhuis! – Victor Mastboom

DJ Jean – Gekkenhuis!

Maak kennis met Jan Engelaar alias DJ Jean, de eerste Nederlandse dj die heel de wereld rondvloog om overal te draaien. Beroemd dankzij zijn muziek, berucht dankzij zijn liefde voor drank, snelle auto’s en bloedmooie vrouwen. Een avonturier pur sang met een fuck you-mentaliteit, maar ook: een man met een klein hart en een – nog steeds – grote droom.

Een dj-leven vol waanzinnige verhalen en bijzondere avonturen, verteld door Jean zelf en aangevuld met interviews met vrienden, familie en collega-dj’s. Niets blijft onbesproken: zijn rebelse jeugdtijd,  het succes van de legendarische club iT, de ware ontstaansgeschiedenis van de mega-hit The Launch, het bekende Respect The Skills filmpje – inclusief de reactie van Tiësto, het eeuwige te laat komen, volledig van de kaart zijn en zijn plannen voor de toekomst. Want Jean is een man met een missie: draaien tot hij erbij neervalt.

Bestel nu!