Deprecated: Return type of HM\BackUpWordPress\CleanUpIterator::accept() should either be compatible with FilterIterator::accept(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /var/www/vhosts/boemmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 456
Snowfever – de roman – Victor Mastboom

Snowfever – de roman

In dienst van uitgeverij FC Klap bewerkte Victor de filmscripts van Feestje! en Snowfever tot toegankelijke tienerromans.

Op wintersport gaat de aanvankelijk dromerige en verlegen Nicky helemaal los: in navolging van haar populaire vriendinnen Max en Sam stort ze zich in de hevige concurrentiestrijd om de populaire snowboardleraar Ryan. Daarbij dreigt ze wel de vriendschap van Eef, met 80 kilo haar dikste vriendin, kwijt te raken. Ook riskeert ze de liefde van de jongen om wie ze werkelijk geeft: Ryans jongere broer Erik. Als Nicky op het Oostenrijkse nieuwjaarsbal in haar weelderige Sissi-jurk verschijnt, voelt ze zich eindelijk het prinsesje dat ze altijd heeft willen zijn. Maar wat is ze allemaal kwijtgeraakt om daar te komen?