Deprecated: Return type of HM\BackUpWordPress\CleanUpIterator::accept() should either be compatible with FilterIterator::accept(): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /var/www/vhosts/boemmedia.nl/httpdocs/wp-content/plugins/backupwordpress/classes/class-path.php on line 456
Koning van de Koffieautomaat – Victor Mastboom

Koning van de Koffieautomaat

Dankzij deze zelfhulp-doe-cursustraining wordt u de held van uw kantoor. Binnen een mum van tijd zit het gehele middenmanagement tijdens vergaderingen de uitspraak van uw naam te oefenen, durft u eindelijk toenadering te zoeken tot die aantrekkelijke collega, mag u kiezen wie er voor uw nieuwe functie wordt ontslagen en krijgt u het salaris, het huis en het nieuwste Kia-model dat u verdient.
In het boek worden de meest voorkomende situaties op het werk behandeld en hoe u zich daaruit kunt redden dankzij spitsvondigheid, gevatte opmerkingen en een AK-47. Het boek is een pastiche op alle management- en zelfhulpboeken, maar kan de serieuze lezer ook daadwerkelijk soelaas bieden. Dit kleinood mag kortom niet ontbreken in elke bureaula, in elke aktetas of onder het hoofdkussen van elke wannabe-manager.
Met tips en suggesties van onder andere Beau van Erven Dorens, Matthijs van Nieuwkerk, Jort Kelders, Ronald Goedemondt en Mia, die van de koffie.

Koning van de Koffieautomaat – een succesvolle carrière dankzij humor
Victor Mastboom, Michiel Peereboom & Pieter Jouke
ISBN: 978 90 468 0437 7
NUR: 600